v-cinske-nemocnici-zacali-pouzivat-automatickou-odsavacku-spermatu-video
Novinka V čínské nemocnici začali používat automatickou odsávačku spermatu [video]

V čínské nemocnici začali používat automatickou odsávačku spermatu [video]

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

30. 9. 2012 19:00 19

Počítače nám zpříjemňují život mnohými způsoby, můžeme pomocí nich čerpat informace z internetu, můžeme na nich hrát hry, můžeme je používat ke vznešeným účelům. Jedním z těch ušlechtilých způsobů využívaní počítačů je dnes představovaný extraktor spermatu.

Reklama

Ústřední nemocnice v čínském městě Zhengzhou pořídila pro své pacienty zbrusu nový a nebojím se říct revoluční přístroj. Používá se při léčení neplodnosti a jeho hlavní funkcí je odsávání spermatu léčeného. Zařízení má poměrně robustní tělo a jeho hlavní část, masážní trubice, se nachází ve výšce pasu.

V čínské nemocnici začali používat automatickou odsávačku spermatu [video]
i Zdroj: PCTuning.cz


VOLUME DOPRAVA!

Masážní trubka se pohybuje ven a zase dovnitř, přičemž lze nastavit rychlost, amplitudu a frekvenci jejího pohybu. Přesně jak to mají pacienti, kterým ruční práce nevoní, rádi. Výhodou tohoto řešení je, že oproti těm předchozím metodám odsávaný vzorek nepřichází do styku s chemikáliemi typu lubrikantu v kondomech, které nepříznivě ovlivňovaly výsledky testů.

Abyste měli dostatek inspirace, je tento přístroj na svém displeji schopný přehrávat videa. Bohužel, výrobce se nepochlubil s velikostí úhlopříčky, ani jaké má displej rozlišení. Stejně tak chybí údaj o velikosti pevného disku a tak není jisté, kolik se dá do přístroje nahrát hodin videa.


hello, lady

Odsávačka spermatu se prodává za $2800, případné uživatelské recenze směřujte do redakčního e-mailu.

Zdroj: tomshardware

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama