Hlavním partnerem serveru pctuning.cz se stává e-commerce leader Alza.cz
i Zdroj: PCTuning.cz
Článek Hlavním partnerem serveru pctuning.cz se stává e-commerce leader Alza.cz

Hlavním partnerem serveru pctuning.cz se stává e-commerce leader Alza.cz

Václav Vlček

Václav Vlček

1. 3. 2024 17:58 96

Máme pro naše čtenáře parádní zprávu, Alzák je teď náš velký parťák! Rozumí technice, prodá vám hardware za fajn cenu a taky je celý zelený. Kámoš k pohledání, no možná jen ten jeho hlas. Každopádně novým hlavním partnerem našeho serveru je obchod Alza.cz.

Reklama

Bez silných partnerů se na dnešním mediálním trhnu snadno ztratíte. My máme radost, že nám bude jako partner pomáhat největší e-commerce hráč na českém trhu, společnost Alza.cz

Naše spolupráce s jedničkou nejen v počítačovém hardware ale vlastně trvá už dlouhá léta. Pro první grafické karty a procesory na testy jsme si chodili ještě do Alzasoftu v malém obchůdku na rohu rohu Dělnické a Argentinské ulice. A prohrabávali tam sklad v podobě zadní místnosti za prodejním pultem, jestli nenarazíme na nějakou parádní novinku do recenze. A vždycky jsme něco našli!

Dneska už to je mnohem jednodušší a stačí si naklikat kompletní nákup od hardware přes spotřebiče až po drogerii pohodlně na webu. Testovat ledničky (snad) nebudeme, každopádně na hardware si rádi posvítíme.

Už se těšíte, jak vám bude Alzák napovídat při čtení článků jako legendární sponka v Office? 😎

Alza.cz

Alza.cz je přední český internetový obchod, který nabízí široký sortiment elektroniky, spotřebního zboží, domácích potřeb, kosmetiky, hraček a dalších produktů. S více než dvaceti lety zkušeností  je Alza.cz jeden z největších a nejuznávanějších e-shopů v České republice a ve střední Evropě. Nabízí zákazníkům kvalitní služby, široký výběr produktů a bezproblémové nakupování online.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama