Nabruste katany, neúprosný Ghostunner je zdarma na Epicu
i Zdroj: One More Level
Novinka Nabruste katany, neúprosný Ghostunner je zdarma na Epicu

Nabruste katany, neúprosný Ghostunner je zdarma na Epicu

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

11. 4. 2024 17:30 2

Tady nám krapet přituhlo. Po rozvážných hrách Outer Worlds a Thief tu máme cyberpunkovou jízdu Ghostrunner, kde zastavit se znamená natáhnout bačkory.

Reklama

Epic se poslední týdny opravdu snaží. Minule skvělé vesmírné RPG Outer Worlds a výborný zločinný simulátor Thief a nyní Ghostrunner. Tady víc než kde jinde platí, že kdo je pomalý, ten je mrtvý. Jako augmentovaný nadčlověk se musíte proskákat a prosekat řadami nepřátel až na vrchol věže, ve které žijí zbytky lidstva po globální katastrofě. Příběh je kupodivu plný intrik a tajemství, které pařan postupně odkrývá. Největší devizou je ale samozřejmě parkour systém a boj samotný.

Zde totiž nejde jen tak snést se jako jestřáb do klubka nepřátel a postupně je rozsekat na kaši. Hlavní hrdina, ač napěchovaný technologiemi, nevydrží nic a jediný zásah z pistole ho pošle do pod kytičky. Takže nastává taktizování, zkoumání a mnohačetné zkoušení, jak se padouchům dostat na kobylku. Nechybí ani vylepšování schopností, klidnější pasáže čistě s parkourem a sbírání sběratelských cetek. Ale pozor, Ghostrunner není jednoduchá oddechovka a leckdy vám potečou nervy. Ale stojí to za to.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama