Navigační aplikace Waze přidává spoustu nových funkcí, co nabídne?
i Zdroj: Waze
Novinka Navigační aplikace Waze přidává spoustu nových funkcí, co nabídne?

Navigační aplikace Waze přidává spoustu nových funkcí, co nabídne?

David Švrček

David Švrček

11. 4. 2024 13:54 3

Populární navigace Waze, která je volně dostupná ke stažení na mobilní telefony, dostane spoustu nových funkcí. Novinky by měly zpohodlnit vaše cestování.

Reklama

Waze, oblíbená aplikace pro navigaci, přichází s řadou nových funkcí, které zpohodlní vaše cestování a poskytnou vám více informací o provozu na silnicích. Co za novinky tedy Waze přináší?

Navigace Waze
i Zdroj: Waze
Navigace Waze

Varování před nebezpečnými překážkami na silnici: Waze vás nyní upozorní na ostré zatáčky, zpomalovací retardéry a mýtné brány. Už se tak nemusíte bát nepříjemných situací, které vás  brzdí na silnicích.

Vozidla s právem přednostní jízdy: Aplikace vám poskytne upozornění na vozidla záchranky, policie či hasičů, která jedou na silnici za vámi. To vám dá čas zpomalit a vytvořit uličku pro bezpečné projetí těchto vozidel. Zatím je funkce k dispozici pro řidiče v USA, Kanadě, Mexiku a Francii, další země budou brzy k dispozici.

Snižování nejvyšší povolené rychlosti: Waze vás informuje o snížení nejvyšší povolené rychlosti s předstihem, což vám uspoří palivo a nebudete muset prudce brzdit.

Zvýraznění oblíbených tras: Vaše obvyklé trasy budou snadno dostupné a v mapách zvýrazněné a aplikace nabídne rychlejší alternativy, pokud je zpomalený provoz na vaší běžné trase.

Jasná navigace v kruhovém objezdu: Waze vám ukáže nejlepší jízdní pruh a místo, kde vyjet, abyste se snadno dostali ven z víceproudových kruhových objezdů.

Parkování bez stresu: Nově si porovnáte ceny, umístění, kapacitu a vybavení parkovacích míst předem. Očekává se také do budoucna funkce, kdy si budete moci rezervovat místo přímo z aplikace (momentálně dostupné pouze v USA a Kanadě).

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama