V teniskách do obýváku? Test počítače Cooler Master Sneaker X
i Zdroj: PCTuning.cz
Sestavy Recenze V teniskách do obýváku? Test počítače Cooler Master Sneaker X

V teniskách do obýváku? Test počítače Cooler Master Sneaker X | Kapitola 15

Petr Kupský

Petr Kupský

5. 4. 2024 10:30 19

Seznam kapitol

1. Úvod 2. Představení sestavy – exteriér 3. Představení sestavy – interiér 4. Představení sestavy – rozborka 5. Představení sestavy – příslušenství a první spuštění 6. Představení komponent sestavy 7. Představení periferií sestavy 8. Provozní vlastnosti – teploty 9. Přetaktování procesoru, nastavení křivky ventilátorů 10. Výkon procesoru – Intel XTU Benchmark a CPU-Z Benchmark 11. Výkon procesoru – Cinebench R23
12. Výkon a teplota grafické karty – FurMark 13. Kancelářský výkon sestavy – PCMark 10 14. Výkon sestavy ve virtuální realitě – VRMark 15. Výkon sestavy všeobecně – 3DMark 16. Herní výkon sestavy – Metro Exodus Enhanced 17. Herní výkon sestavy – Crysis 3 Remastered 18. Herní výkon sestavy – Shadow Of The Tomb Raider Definitive Edition 19. Hlučnost a spotřeba sestavy 20. Problém AIO chladiče procesoru 21. Hodnocení a závěr

Nedaří se vám zlákat dívku pod příslibem prohlídky sbírky motýlů? Co takhle ji zaujmout nabídkou vyzkoušení herního počítačového děla, jaké by si ani ve snu nedokázala představit. Pokud k tomu pozvání připravíte správnou atmosféru, nejlépe v lehce potemnělé místnosti s lahví dobrého moku, tak máte o úspěch postaráno. Nezapomeňte ovšem na záložní plán, jak ji později od toho počítače odtrhnout. Doporučuji například nenadálý výpadek elektřiny s následným přechodem na osvětlení pomocí svíček.

Reklama

Poslední kapitolu syntetických testů sestavy Cooler Master Sneaker X věnujeme univerzálnímu benchmarku 3DMark. Tento populární nástroj je balíkem dílčích testů s různými hardwarovými nároky, jenž umožňují prověřit výkon jak klasických počítačových sestav, tak i například tabletů či mobilních telefonů.

3DMark po spuštění automaticky naskenuje náš hardware a doporučí základní sadu testů šitých na míru výkonového potenciálu našeho zařízení. V mém případě aplikace vyhodnotila, že chci otestovat sestavu s výkonným procesorem a grafickou kartou a nabídla mně adekvátní trojici testů Speed Way, CPU Profile a Storage Benchmark. Já však pro všeobecné posouzení a porovnání výkonu sestavy projedu všechny dostupné testy. K nim se dostanu kliknutím na tlačítko More Benchmarks.

V teniskách do obýváku? Test počítače Cooler Master Sneaker X
i Zdroj: PCTuning.cz

SPEED WAY

Speed Way je benchmark pro testování výkonu grafické karty v API DirectX 12 Ultimate. Chceme-li tento test spustit, musíte mít grafickou kartu, která podporuje DirectX 12 Ultimate a má 6 GB nebo více video paměti.

Tento benchmark měří výkon grafické karty pomocí kombinace ray tracingu a tradičních technik vykreslování. Scéna obsahuje odrazy paprsků a globální osvětlení v reálném čase, mesh shadery, volumetrické osvětlení, částicové a post-processingové efekty. Výsledná scéna je vykreslována v rozlišení 2560 × 1440.

V benchmarku Speed Way dosáhla testovaná sestava Sneaker X výsledku 7215 bodů. Online výsledky tohoto benchmarku pro porovnání najdete zde.

V teniskách do obýváku? Test počítače Cooler Master Sneaker X
i Zdroj: PCTuning.cz

PORT ROYAL

Port Royal je benchmark pro testování výkonu grafické karty při zpracování ray tracingu v reálném čase. Pro spuštění tohoto testu musíme mít grafickou kartu a ovladače, které podporují Microsoft DirectX Raytracing.

Tento benchmark měří výkon grafické karty pomocí kombinace ray tracingu a tradičních technik vykreslování. Scéna obsahuje odrazy paprsků, stíny (ray tracing a mapy stínů), skleněné povrchy s odrazy paprsků, volumetrické osvětlení, částicové a post-processingové efekty. Výsledná scéna je vykreslována v rozlišení 2560 × 1440.

V benchmarku Port Royal dosáhla testovaná sestava Sneaker X výsledku 17988 bodů. Online výsledky najdete zde.

V teniskách do obýváku? Test počítače Cooler Master Sneaker X
i Zdroj: PCTuning.cz

SOLAR BAY

Solar Bay je multiplatformní grafický benchmark využívající ray tracing a grafické API Vulkan 1.1. Je svou náročnosti určen pro špičková mobilní zařízení a lehké notebooky. Benchmark má tři sekce, přičemž zátěž ray tracingu se v každé sekci zvyšuje. Skóre lze porovnávat napříč platformami. Před přizpůsobením obsahu na velikost displeje používá test rozlišení 2560 × 1440.

Benchmark se odehrává v montážním prostoru s drony, které skládají reflexní šestiúhelníkové panely s cílem vytvoření solárního pole. Odrazy panelů využívají ray tracing, přičemž pracovní zátěž testu se postupem času zvyšuje tím, jak jsou přidávány další panely.

V benchmarku Solar Bay dosáhla testovaná sestava Sneaker X výsledku 137875 bodů. Online výsledky najdete zde.

V teniskách do obýváku? Test počítače Cooler Master Sneaker X
i Zdroj: PCTuning.cz

TIME SPY

Time Spy je benchmark s nativní podporou nových funkcí API DirectX 12, jako jsou asynchronní výpočty, explicitní multi-adaptér a multi-threading. Dílčí testy Time Spy Graphics jsou vykreslovány v rozlišení 2560 × 1440.

Grafický test 1 obsahuje spoustu průhledného obsahu, částicové stíny a mozaikování. Grafický test 2 obsahuje volumetrické osvětlení se stovkami světel a velkým počtem malých částic. Test CPU pak měří výkon procesoru pomocí náročné kombinace fyzikálních výpočtů a vlastních simulací.

V benchmarku Time Spy dosáhla testovaná sestava Sneaker X výsledku 27707 bodů. Online výsledky najdete zde.

V teniskách do obýváku? Test počítače Cooler Master Sneaker X
i Zdroj: PCTuning.cz

TIME SPY EXTREME

Time Spy Extreme zvyšuje rozlišení vykreslování na 3840 × 2160 (4K UHD). K provedení benchmarku není vyžadován 4K monitor, ale naše grafická karta musí mít alespoň 4 GB paměti.

Rozšířený test CPU je ideální pro procesory s velkým počtem jader. Ve srovnání s Time Spy je zátěž simulace v testu Extreme CPU třikrát vyšší, přičemž procesory mohou používat pokročilejší instrukční sady. Vylepšený design testu umožňuje vytížení procesorů s osmi a více jádry.

V benchmarku Time Spy Extreme dosáhla testovaná sestava Sneaker X výsledku 14062 bodů. Online výsledky najdete zde.

V teniskách do obýváku? Test počítače Cooler Master Sneaker X
i Zdroj: PCTuning.cz

FIRE STRIKE

Fire Strike je benchmark pod API DirectX 11, určený pro vysoce výkonné herní počítače a přetaktované systémy. Dílčí grafické testy jsou vykreslovány v rozlišení 1920 × 1080.

Grafický test 1 silně využívá teselaci a volumetrické osvětlení. Grafický test 2 zpracovává skrze GPU komplexní simulaci kouře pomocí výpočetních shaderů a dynamického částicového osvětlení. Dílčí fyzikální test provádí 32 paralelních simulací fyziky měkkých a tuhých těles na CPU. Kombinovaný test pak zahrnuje teselaci, simulaci kouře, částicové a post-processingové efekty zpracovávané na GPU, zatímco CPU má současně za úkol spustit 32 paralelních fyzikálních simulací.

V benchmarku Fire Strike dosáhla testovaná sestava Sneaker X výsledku 46612 bodů. Online výsledky najdete zde.

V teniskách do obýváku? Test počítače Cooler Master Sneaker X
i Zdroj: PCTuning.cz

FIRE STRIKE EXTREME

Fire Strike Extreme je určen pro testování počítačů s více GPU (vyžaduje paměť grafické karty minimálně 1,5 GB). Zvyšuje rozlišení vykreslování na 2560 × 1440 a současně zlepšuje vizuální kvalitu.

V benchmarku Fire Strike Extreme dosáhla testovaná sestava Sneaker X výsledku 34038 bodů. Online výsledky najdete zde.

V teniskách do obýváku? Test počítače Cooler Master Sneaker X
i Zdroj: PCTuning.cz

FIRE STRIKE ULTRA

Fire Strike Ultra zvyšuje rozlišení vykreslování na 3840 × 2160 (4K UHD), čímž vykreslí čtyřikrát více pixelů na snímek než výchozí Fire Strike. K provedení benchmarku není vyžadován 4K monitor, ale naše grafická karta musí mít alespoň 3 GB paměti.

V benchmarku Fire Strike Ultra dosáhla testovaná sestava Sneaker X výsledku 17899 bodů. Online výsledky najdete zde.

V teniskách do obýváku? Test počítače Cooler Master Sneaker X
i Zdroj: PCTuning.cz

WILD LIFE

Wild Life je multiplatformní benchmark pro špičkové smartphony a lehké notebooky. Na počítačích se systémem Windows a na zařízeních Android používá grafické rozhraní API Vulkan. Na zařízeních iOS pak používá API Metal. Skóre lze porovnávat napříč platformami.

Wild Life měří grafický výkon zařízení. Srovnávací test ukazuje pokročilé techniky vykreslování a post-processingové efekty, které jsou možné s moderními grafickými rozhraními API. Před přizpůsobením obsahu na velikost displeje používá test rozlišení 2560 × 1440. Jelikož Wild Life je benchmarkem primárně pro mobilní zařízení, nemá podporu pro více GPU. Vždy běží jen na jednom GPU.

V benchmarku Wild Life dosáhla testovaná sestava Sneaker X výsledku 171946 bodů. Online výsledky najdete zde.

V teniskách do obýváku? Test počítače Cooler Master Sneaker X
i Zdroj: PCTuning.cz

WILD LIFE EXTREME

Wild Life Extreme je multiplatformní benchmark pro porovnání grafického výkonu nejnovějších notebooků s Windows, pracovních stanic PC s Windows 10 a procesory Arm, počítačů Apple Mac s čipem M1, smartphonů a tabletů nové generace.

Díky novým efektům, vylepšené geometrii a většímu množství částic je třikrát náročnější než Wild Life. Před přizpůsobením obsahu na velikost displeje používá test rozlišení 3840 × 2160 (4K UHD).

V benchmarku Wild Life Extreme dosáhla testovaná sestava Sneaker X výsledku 59847 bodů. Online výsledky najdete zde.

V teniskách do obýváku? Test počítače Cooler Master Sneaker X
i Zdroj: PCTuning.cz

NIGHT RAID

Night Raid je benchmark pod API DirectX 12 navržený pro mobilní výpočetní zařízení s integrovanou grafikou a platformami s nízkou spotřebou, které využívají Windows 10 na platformě Arm.

Grafický test 1 obsahuje dynamické odrazy, ambientní okluzi a post-processingové efekty. Grafický test 2 obsahuje teselaci, komplexní částicové systémy a efekt hloubky ostrosti. Test CPU pak měří výkon pomocí kombinace fyzikální simulace, vytrácející se okluze a procedurálního generování.

V benchmarku Night Raid dosáhla testovaná sestava Sneaker X výsledku 104328 bodů. Online výsledky najdete zde.

V teniskách do obýváku? Test počítače Cooler Master Sneaker X
i Zdroj: PCTuning.cz

CPU PROFILE

CPU Profile představuje nový přístup k testování procesoru. Namísto vytváření jediného čísla ukazuje tento benchmark to, jak se výkon procesoru mění s počtem použitých jader a vláken. CPU Profile má šest testů, které nám pomohou srovnávat výkon procesoru v řadě scénářů.

Všech šest testů CPU Profile obsahuje kombinaci fyzikálních výpočtů a vlastních simulací, přičemž používá stejnou zátěž; mění se pouze množství výpočetních vláken. Skóre je srovnatelné napříč testy, přitom vyšší skóre znamená, že procesor provedl svou práci rychleji.

V benchmarku Night Raid dosáhla testovaná sestava Sneaker X při využití všech dostupných výpočetních vláken výsledku 17187 bodů. Online výsledky najdete zde.

V teniskách do obýváku? Test počítače Cooler Master Sneaker X
i Zdroj: PCTuning.cz

DIRECTX RAYTRACING FEATURE TEST

Benchmark DirectX Raytracing Feature Test měří čistý výkon ray tracingu v nejnovějších grafických kartách. V tomto testu funkcí je použito minimální množství tradičního způsobu vykreslování. Výsledek testu proto zcela závisí na výkonu ray tracingu grafické karty.

Namísto použití tradičního vykreslování je celá scéna vykreslována pomocí ray tracingu v jediném průchodu. Paprsky kamery jsou sledovány v zorném poli jen s malými náhodnými posuny, aby se tak simuloval efekt hloubky ostrosti. Snímková frekvence je určena dobou potřebnou k vykreslení nastaveného počtu vzorků pro každý pixel, ke spojení výsledků s předchozími vzorky a k zobrazení výstupu na obrazovce. V případě potřeby můžeme změnit počet vzorků, abychom viděli, jak to ovlivňuje výkon a vizuální kvalitu obrazu. Rozlišení vykreslování je 2560 × 1440.

V benchmarku DirectX Raytracing Feature Test dosáhla testovaná sestava Sneaker X průměrné snímkové frekvence 85,95 FPS. Online výsledky najdete zde.

V teniskách do obýváku? Test počítače Cooler Master Sneaker X
i Zdroj: PCTuning.cz

MESH SHADER FEATURE TEST

Mesh Shaders jsou novou funkcí v API DirectX 12 Ultimate. Představují nový přístup ke zpracování geometrie, který zjednodušuje grafické zpracování a zároveň poskytuje vývojářům větší flexibilitu a kontrolu. Tento benchmark ukazuje, jak mohou herní enginy zlepšit výkon pomocí mesh shader pipeline k efektivnímu odstranění geometrie, kterou kamera ve svém zorném poli nevidí.

Test probíhá ve dvou průchodech. První průchod využívá tradiční zobrazení polygonů ke stanovení základní úrovně výkonu. Druhý průchod využívá mesh shader pipeline k efektivnímu vyřazení neviditelných polygonů. Výsledkem testu je průměrná snímková frekvence zjištěná zvlášť pro každý průchod.

V benchmarku Mesh Shaders Feature Test dosáhla testovaná sestava Sneaker X průměrné snímkové frekvence 335,95 FPS s vypnutou funkcí Mesh Shaders a 915,54 FPS po jejím spuštění. Online výsledky najdete zde.

V teniskách do obýváku? Test počítače Cooler Master Sneaker X
i Zdroj: PCTuning.cz

PCI EXPRESS FEATURE TEST

Tento benchmark měří šířku pásma dostupnou pro naši grafickou kartu skrze rozhraní PCI Express testovaného systému. Počítačové hry během svého načítání a běhu neustále přenášejí data skrze rozhraní PCI Express do grafické karty. Tento proces je náročný na šířku pásma. S větší šířkou pásma mohou hry přenášet více dat, zkrátit dobu načítání a podporovat složitější scény.

Cílem testu je učinit z šířky pásma limitující faktor pro výkon grafické karty. Test používá pevný časový krok mezi snímky, čímž je zajištěno, že každý systém vykoná při spuštění testu stejné množství práce. Pro každý snímek test nahraje do grafické karty velké množství dat vertexů a textur, přičemž množství vertexových dat se s průběhem testu zvyšuje. Jelikož šířka pásma je omezujícím faktorem, doba potřebná k vykreslení každého snímku se bude během testu prodlužovat, zatímco použitá šířka pásma zůstává konstantní. Výsledkem benchmarku je skutečně dosažená průměrná šířka pásma.

V benchmarku PCI Express Feature Test dosáhla testovaná sestava Sneaker X šířky pásma datového přenosu 12,47 GB/s. Online výsledky najdete zde.

V teniskách do obýváku? Test počítače Cooler Master Sneaker X
i Zdroj: PCTuning.cz

SAMPLER FEEDBACK FEATURE TEST

Sampler Feedback je nová funkce v API DirectX 12 Ultimate. Sampler Feedback umožňuje efektivní a přesný zápis vzorkovaných texelů pro optimální implementaci technik, jako je vykreslování a streamování textur.

Test probíhá ve dvou průchodech. První průchod používá ruční přístup pro vykreslování textur. Druhý průchod využívá Sampler Feedback k optimalizaci zápisu oblastí vykreslování a k získání informací o tom, které texely jsou vzorkovány. Výsledkem testu je průměrná snímková frekvence pro každý průchod.

V benchmarku Sampler Feedback Feature Test dosáhla testovaná sestava Sneaker X průměrné snímkové frekvence 803,67 FPS s vypnutou funkcí Sampler Feedback a 903,77 FPS po jejím spuštění. Online výsledky najdete zde.

V teniskách do obýváku? Test počítače Cooler Master Sneaker X
i Zdroj: PCTuning.cz

VRS FEATURE TEST (TIER 1)

Tento test porovnává rozdíly ve snímkové frekvenci a kvalitě obrazu při použití Tier 1 Variable Rate Shading.

Variable Rate Shading (VRS) je funkce DirectX 12, která může zlepšit výkon selektivním snížením rozlišení v částech snímku, kde to bude mít jen malý znatelný vliv na kvalitu obrazu. Existují dvě úrovně podpory VRS. S Tier 1 mohou vývojáři určit jinou (ale konstantní) velikost rozlišení pro každé zobrazení. Úroveň 2 přidává větší flexibilitu a kontrolu tím, že umožňuje navíc různou velikost rozlišení uvnitř každého zobrazení.

Test probíhá ve dvou průchodech pro testování výkonu a kvality obrazu. Při prvním průchodu je VRS deaktivována, aby poskytla základní úroveň výkonu. VRS je povolena až pro druhý průchod.

V benchmarku Variable Rate Shading Test (Tier 1) dosáhla testovaná sestava Sneaker X průměrné snímkové frekvence 1968,40 FPS s vypnutou funkcí VRS a 2855,15 FPS po jejím spuštění. Online výsledky najdete zde.

V teniskách do obýváku? Test počítače Cooler Master Sneaker X
i Zdroj: PCTuning.cz

VRS FEATURE TEST (TIER 2)

Tento test porovnává rozdíly ve snímkové frekvenci a kvalitě obrazu při použití Tier 2 Variable Rate Shading. Úroveň 2 přidává větší flexibilitu a kontrolu vytvářeného obrazu tím, že umožňuje navíc různou velikost rozlišení uvnitř každého zobrazení.

V benchmarku Variable Rate Shading Test (Tier 2) dosáhla testovaná sestava Sneaker X průměrné snímkové frekvence 238,71 FPS s vypnutou funkcí VRS a 361,30 FPS po jejím spuštění. Online výsledky najdete zde.

V teniskách do obýváku? Test počítače Cooler Master Sneaker X
i Zdroj: PCTuning.cz

AMD FSR FEATURE TEST

FidelityFX Super Resolution 2 (FSR 2) je grafická technologie AMD, která využívá vysoce optimalizované prostorové a časově analytické techniky ke zlepšení výkonu vytváření snímků při zachování vysoké vizuální věrnosti. AMD FSR 2 je open source a běží na široké škále GPU od všech výrobců.

Pomocí tohoto testu funkcí zjistíme, jak FSR 2 ovlivňuje výkon a výslednou kvalitu obrazu ve vyšším rozlišení. Nástroj pro vzájemné porovnání snímků nám pomůže posoudit kvalitu obrazu mezi FSR 2 a vykreslováním v nativním rozlišení. Test dvakrát vykreslí scénu ze Speed Way (s deaktivovaným ray tracingem), aby ukázal vliv FSR 2 na výkon a kvalitu obrazu. První průběh měří základní výkon vykreslením scény s temporálním vyhlazováním (TAA) v požadovaném výstupním rozlišení. Druhý průběh vykreslí scénu s nižším rozlišením a poté použije vybraný režim kvality FSR 2 pro převzorkování snímků na požadované výstupní rozlišení. Obrazovka s výsledky pak zobrazí průměrnou snímkovou frekvenci z každého průběhu a rozdíl ve výkonu vyjádřený v procentech.

V benchmarku FidelityFX Super Resolution 2 Feature Test dosáhla testovaná sestava Sneaker X průměrné snímkové frekvence 96,68 FPS s vypnutou funkcí FSR 2 a 166,94 FPS po jejím spuštění. Online výsledky najdete zde.

V teniskách do obýváku? Test počítače Cooler Master Sneaker X
i Zdroj: PCTuning.cz

INTEL XESS FEATURE TEST

Xe Super Sampling (XeSS) je grafická technologie Intel, která využívá upscaling vylepšený AI ke zvýšení výkonu vytváření snímků při zachování vysoké věrnosti obrazu. Pro zvýšení výkonu XeSS vykresluje každý snímek s nižším rozlišením a poté pomocí AI upscalingu generuje snímky v cílovém výstupním rozlišení.

Pomocí tohoto testu opět zjistíme, jak XeSS ovlivňuje výkon sestavy. Nástroj pro vzájemné porovnání snímků nám pomůže posoudit kvalitu obrazu mezi XeSS a vykreslováním v nativním rozlišení. Test vykreslí scénu dvakrát, aby ukázal vliv XeSS na výkon a kvalitu obrazu. První průběh měří základní výkon vykreslením scény s temporálním vyhlazováním (TAA) v požadovaném výstupním rozlišení. Druhý průběh vykreslí scénu s nižším rozlišením a poté použije vybraný režim XeSS k převzorkování snímků na výstupní rozlišení. Obrazovka s výsledky pak zobrazí průměrnou snímkovou frekvenci z každého průběhu a rozdíl ve výkonu vyjádřený v procentech.

V benchmarku Xe Super Sampling Feature Test dosáhla testovaná sestava Sneaker X průměrné snímkové frekvence 78,67 FPS s vypnutou funkcí XeSS a 103,47 FPS po jejím spuštění. Online výsledky najdete zde.

V teniskách do obýváku? Test počítače Cooler Master Sneaker X
i Zdroj: PCTuning.cz

NVIDIA DLSS FEATURE TEST

Deep Learning Super Sampling (DLSS) je technologie NVIDIA RTX, která využívá sílu hlubokého učení a AI ke zlepšení herního výkonu při zachování vizuální kvality obrazu. DLSS podporuje tři režimy: Quality, Performance a Ultra Performance.

Test dvakrát spustí benchmark Port Royal, aby se otestoval výkon DLSS a kvalita obrazu. První průběh pro stanovení základního výkonu vykreslí Port Royal na výstupní rozlišení s deaktivovaným DLSS. Druhý průběh vykreslí Port Royal v nižším rozlišení, poté použije DLSS Super Resolution k rekonstrukci výstupního rozlišení a DLSS Frame Generation k přidání dalšího snímku. Obrazovka s výsledky pak zobrazí průměrnou snímkovou frekvenci z každého průběhu a rozdíl ve výkonu vyjádřený v procentech. DLSS vyžaduje GPU řady RTX, DLSS Frame Generation pak vyžaduje minimálně GPU GeForce RTX 40 Series. V testu jsem použil konkrétně DLSS 3 s výstupním rozlišení 3840 × 2160 a s aktivní funkcí DLSS Frame Generation.

V benchmarku Deep Learning Super Sampling Feature Test dosáhla testovaná sestava Sneaker X průměrné snímkové frekvence 39,53 FPS s vypnutou funkcí DLSS a 134,17 FPS po jejím spuštění. Online výsledky najdete zde.

V teniskách do obýváku? Test počítače Cooler Master Sneaker X
i Zdroj: PCTuning.cz

STORAGE BENCHMARK

Rychlé úložiště (obvykle pevný disk či SSD) znamená kratší dobu načítání a více času pro hru. Storage Benchmark je výhradní test pro měření herního výkonu našeho úložného hardwaru. Pomocí záznamů ze skutečných her testuje výkon pro nejběžnější činnosti, jako je načítání her, ukládání postupu, instalace herních souborů a nahrávání herních video streamů.

Moderní úložný hardware je tak rychlý, že jeho výkon již může být omezen vlastnostmi procesoru. Při testování ultrarychlého úložiště je doporučeno použít čtyřjádrový procesor 3,0 GHz nebo lepší. Ke spuštění tohoto benchmarku potřebujeme alespoň 30 GB volného místa na disku. Po skončení benchmarku se testovací data automaticky vymažou. Úplný běh benchmarku může u některých jednotek trvat 30 minut nebo více.

V benchmarku Storage Benchmark dosáhla testovaná sestava Sneaker X výsledku 4422 bodů. Online výsledky najdete zde.

V teniskách do obýváku? Test počítače Cooler Master Sneaker X
i Zdroj: PCTuning.cz
Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama